• Lista belgijskih tvrtki koje dolaze na razgovore s hrvatskim obrtnicima/poduzetnicima, Zagreb 14. lipnja 2010. godine
 • CASIBEANS BVBA
 • Nivelmanske estrihe (rasute, otkinute komade)
 • Žbuke za uštrcavanje i remont
 • FOOD IT-SOLUTIONS S.A.
 • Food IT-Solutions
 • IPS – Innova Packaging Systems
 • Lista belgijskih tvrtki koje dolaze na razgovore s hrvatskim obrtnicima/poduzetnicima, Zagreb 14. lipnja 2010. godine
  Download 249.83 Kb.
  bet1/3
  Sana19.03.2017
  Hajmi249.83 Kb.
    1   2   3

  Lista belgijskih tvrtki koje dolaze na razgovore s hrvatskim obrtnicima/poduzetnicima, Zagreb 14. lipnja 2010. godine


  Tvrtka

  Avercon  Adresa tvrtke

  Ringlaan 50
  Poštanski broj

  9900

  Grad

  Eeklo

  Telefon

  32 9 377 99 88

  Fax

  32 9 377 38 76

  Internet stranica

  www.avercon.be  E-mail

  info@avercon.be
  Ime sudionika

  David Provoost
  Funkcija

  Direktor prodaje i marketinga  Tvrtka Avercon osnovana je prije 25 godina, a svoj poslovni uspjeh izgradila je uslugama održavanja reputacije dobropoznatog proizvođača kartona i kartonske ambalaže.

  Tvrka Avercon stručnjak je u području strojeva i sustava za pakiranje proizvoda u kartonsku ambalažu.
  Kao proizvođač, tvrtka ima vlastiti odjel dizajna, proizvodnje i održavanja strojeva čak i nakon njihove prodaje, te time nudi potpunu uslugu u skladu sa zahtjevima klijenata i pripadajućim najboljim rješenjima.
  Tvrtka nudi slijedeće proizvode i strojeve:

  • podizače poslužavnika,

  • podizače pakiranja,

  • strojeve za punjenje,

  • strojeve za zatvaranje pakiranja,

  • strojeve za ciklnični niz,

  • strojeve za bočno punjenje i/ili pakiranje
  Tvrtka Avercon postala je dobro poznati dobavljač naprednog i pouzdanog sustava pakiranja.
  Odlična kvaliteta proizvoda, orijentiranost na potrebe klijenata i pouzdana rješenja samo su neke odlike koje u svom poslovanju jamči tvrtka Avercon.

  Trenutačno, više od 40 obučenih i pažljivo treniranih djelatnika tvrke razvija i proizvodi rješenja u pakiranju za klijente širom svijeta.

  Pozivamo Vas da nam iznesete svoje zahtjeve i potražnje a mi ćemo Vam osigurati rješenje koje je odgovarajuće baš za Vas.


  Tvrtka

  BELTRAMI  Adresa tvrtke

  VENETIELAAN 22
  Poštanski broj

  8530

  Grad

  HARELBEKE

  Telefon

  32 56 23 70 00

  Fax

  32 56 23 70 02

  Internet stranica

  www.beltrami.be  E-mail

  info@beltrami.be
  Ime sudionika

  Herwig Callewier
  Funkcija

  Direktor  Tvrka Beltrami je belgijski prodavač, na veliko, prirodnog kamena sa podružnicama u Italiji, Velikoj Britaniji, Poljskoj i Francuskoj. Tvrtka Beltrami je počela kao mali obiteljski obrt koji se tijekom 24 godine razvio u poznatu i priznatu europsku tvrtku.


  Tvrtka nudi proizvode od prirodnog kamena: od ploča do blokova za proizvodne sustave pa sve do gotovih proizvoda kao što su pločice, zidne obloge i mozaici. U Belgiji, tvrtka Beltrami, ima veliki izložbeni salon gdje se nalaze svi njihovi proizvodi unutar praktično sukladnih rješenja kako bi se pokazao široki spektar raznih mogućnosti primjene. Skladište od preko 200 000 m² omogućava brzu isporuku njihovih proizvoda.
  Fokus tvrtke je, i uvijek je bio, na ponudi najbolje kvalitete i održivosti visokog zadovoljstva klijenata što tvrtka Beltrami ne čini samo prodajom kamena već i ponudom “gotovog paketa” koji uključuje i informacije o instaliranju, referentni i pomoćni vizualni prikaz, uzorke kao i druge vrste promotivnog materijala.
  Za sve ostale informacije, molimo Vas da posjetite našu internet stranicu www.beltrami.be


  Tvrtka

  CASIBEANS BVBA  Adresa tvrtke

  Beversebaan 40
  Poštanski broj

  2070

  Grad

  Zwijndrecht

  Telefon

  32 497 478 427

  Fax
  Internet stranica

  www.casibeans.com  E-mail

  info@casibeans.com
  Ime sudionika

  Stijn Van Wezemael
  Funkcija

  Komercijalni direktor  Tvrtka Casibeans posjeduje HACCP certifikat a bavi se mahunarkama, uglavnom grahom, od 1935 godine. Osnovna djelatnost tvrtke Casibeans je podrijetlo, procesuiranje, trgovanje i distribucija visoke kvalitete mahunarki širom svijeta.


  Iz njihove Casibeans Dalian (Kina) tvornice u mogućnosti su dobaviti vrhunsku kvalitetu mahunarki spremnih za industrije konzerviranja i pakiranja. Tvrtka proizvodi i pakira proizvode prema odredbama kvalitete te ih direktno šalje u morsku luku prema izboru klijenta, ili svoje proizvode dostavljaju iz skladišta koje se nalazi u belgijskom gradu Antwerpenu.

  Tvrka Casibeans radi sa pažljivo odabranim partnerima širom svijeta te je u mogućnosti dostaviti Vam sve vrste mahunarki, graha, leća, slanutka i graška u vrhunskoj kvaliteti.


  Iz njihove Casibeans Dalian tvornice, u mogućnosti su dobaviti Vam slijedeće proizvode: bijeli grah malog zrna, bijeli grah srednjeg zrna, dugačkog i ovalnog oblika, tamni tzv “red kidney” grah, pjegavi “ kidney beans” dugoga oblika, pjegavi “kidney beans” okrugloga oblika, crveno pjegavi grah te crni grah. .
  Putem pažljivog odabira dobavljača, tvrka Caisbeans u mogućnosti je dobaviti Vam i graškasti grah ili takozvani “morski grah” (navy beans) kao i:

  • Veliki sjeverni grah

  • Pinta grah

  • Zeleni zlatni grah

  • Veliki bijeli grah

  • Bijeli grah ravnoga oblika

  • Crno pjegavi grah

  • Crnooki grah

  • Smeđi grah

  • Leće, zelenu i crvenu

  • Slanutak

  • Grašak

  • Zeleni i žuti grašak, cjeloviti i razdijeljeni

  • Sjeme gorušice


  Tvrtka

  Cemart BVBA  Adresa tvrtke

  Maatheide 76E
  Poštanski broj

  3920

  Grad

  Lommel

  Telefon

  32 11 52 51 10

  Fax

  32 11 52 51 09

  Internet stranica

  www.cemart.eu  E-mail

  info@cemart.be
  Ime sudionika

  Peter Van den Brande
  Funkcija

  Glavni director (CEO)  Tvrtka Cemart proizvođač je suhe cementne žbuke za renoviranje, popravak i injektiranje (uštrcavanje) svih vrsta podova i izgradnji.

  Cementno vezane industrijske podne sisteme, tvrtka Cemart posebno je dizajnirala za dvije vrste primjene:


  1. Nivelmanske estrihe (rasute, otkinute komade):

  Cemartov cementno vezani industrijsko podni sistem posebno je dizajniran za izravnjavanje i renoviranje većine vrsta podova u industrijskim i komercijalnim građevinama, za koje tvrtka jamči visokom otpornošću.

  Osim što se gore navedeni oblik može koristiti u industrijskoj primjeni, koristiti ga se može i kod podova u stanovima i/ili apartmanima, dućanima, manjim zgradama itd. Industrijski “izgled” daje vrlo čist i moderan izgled bilo kojem prostoru.
  1. Žbuke za uštrcavanje i remont: :

  Tvrtka Cemart razvila je spektar žbuka za uštrcavanje i remont (Cemfix), za različite primjenje, u remontu cesta, građevina i spomenika, na primjer.
  Druge, vrlo interesantne primjene su Visoke “Tixotropic” žbuke za Anchor Bolt (Sidro Vijak) montaže.

   

  Osim podnog programa, tvrtka Cemart također može ponuditi široki spektar bazno cementnih, neskupljajućih žbuka dizajniranih za uštrcavanje u kalupe popunjene agregatima, primjenjive u podvodnim konstrukcijama ili gradnjama, kao i kod renoviranja cesta.  Tvrtka

  DUPONT N.V.  Adresa tvrtke

  t’Hoge 98
  Poštanski broj

  8500

  Grad

  Kortrijk

  Telefon

  32 56 20 32 09

  Fax

  32 56 22 80 29

  Internet stranica

  www.plexiline.be; www.dupont.be  E-mail

  info@dupont.be
  Ime sudionika

  Beernaert Vany
  Funkcija

  Direktor izvoza  Tvrtka Dupont proizvođač je kompletnog asortimana akrilnih (plexi) proizvoda koji se koriste za prezentaciju hrane.

  Tvrtka Dupont prodaje pladnjeve, tanjure, posude za salatu, zdjele za catering, kao i ostale dodatke koji nadoponjuju postojeći asortiman te time stvaraju dojam “dodane vrijednosti” u području prezentacije hrane (hladni pult, buffet…).

  Tvrka nudi veliki izbor raznih veličina i boja svojih proizvoda koji klijentu omogućavaju prezentaciju visoke kvalitete.

  Razvijeni sistem omogućava tvrtci Dupont da njihovi pladnjevi veličinom odlično odgovaraju bilo kojem hladnom pultu ili prezentaciji.


  Tvrtka

  FOOD IT-SOLUTIONS S.A.  Adresa tvrtke

  Antwerpsesteenweg 280
  Poštanski broj

  2500

  Grad

  Lier

  Telefon

  32 3 411 13 12

  Fax

  32 3 411 14 12

  Internet stranica

  www.food-it-solutions.com  E-mail

  info@food-it-solutions.com
  Ime sudionika

  Willy Goossens
  Funkcija

  Direktor  Tvrtka Food IT-Solutions pruža software rješenja namijenjena tvrtkama čija je poslovna aktivnost prerada hrane ili tzv B2B distribucija hrane. Software 'IC-trace', sastavni je dio osnovnog web Enterprise Resource Planning (ERP) dijela kao i orijentiranih programa osnovne radne jedinice kod automatizacije i praćenja aktivnosti radne jedinice (workfloor).

  S opisanim rješenjem, klijent usklađuje svoje poslovanje sa EU pravilima i normama sukladnim HACCP-u i sljedivosti. Klijenti tvrtke Food IT-Solutions su uglavnom klaonice, postrojenja prerade i obrade mesa, postrojenja obrade voća i povrća, pekarnice kao i sve druge tvrtke koje se bave obradom i preradom, te distribucijom hrane. Tvrtka Food IT-Solutions je jedan od važnijih dobavljača u Belgiji. Njihova glavna odlika je što u “jednom dahu” nabavljaju i dostavljaju software, servere i industrijske kompjutere kao što su industrijski PC-i, skeneri, printeri za etikete...

  U dijalogu s klijentima ujedno i utvrđuju procedure radne jedinice. Tijekom faze uvođenja, svi sudionici prolaze obuku, a nakon cjelokupnog procesa tvrka ostaje u kontaktu sa svojim klijentom putem konstantne podrške.


  Izvan Belgije, tvrtka Food IT- Solution radi sa jednim ili više lokalna partnera i/ili distributera na principu dobavljača, od opreme do malih softwar rješenja koji su snažno integrirani unutar tržišta prerade i obrade hrane. U takvom modelu, lokalni dobavljač zadržava svoj identitiet kao dobavljač npr vaga, aparata za automatizirano etiketiranje, industrijskih PC-a, skenera... i, naravno, IC-trace software-a.  Tvrtka

  GEDIMEX  Adresa tvrtke

  BERGELEN 77
  Poštanski broj

  8560

  Grad

  GULLEGEM

  Telefon

  32 56 422 994

  Fax

  32 56 420 255

  Internet stranica

  www.gedimex.com  E-mail

  gdm@gedimex.com
  Ime sudionika

  Geert DEMEESTER
  Funkcija

  Direktor  Tvrtka Gedimex je belgijski izvoznik čija se poslovna strategija odvija putem 2 odjela: Smrznuta Hrana i Dehidrirani Sastojci unutar industrije hrane.

  Tvrtka Gedimex ima firmu u Indiji koja se bavi dehidracijom luka i pripadajućih proizvoda kao i distribucijsku platformu za dehidrirane sastojke u Belgiji.

  Tvrtka Gedimex ima trgovinske reference u preko 55 zemalja širom svijeta.

  Proizvodna linija se temelji na sastojcima za proizvođače i prepakirače aktivne u slijedećim industrijama: pekarne – čokolada – sladoled – slastice – gotova jela, te je sve rečeno moguće sažeti na slijedeći način:


  • Dehidrirani proizvodi krumpira: ljušture, granule i prirodni šrob, maltodextrin

  • Mliječni prahovi i njihove alternative: mlijeko i vrhnje u prahu – slatki prah sirutke – laktoze

  • Kakao prah i CBS

  • Jaje u prahu

  • Sojin lecithin

  • Dehidrirani proizvodi luka – bijeli luk (češnjak) – prah slatke crvene paprike – chili prah

  • Kokos u prahu

  • Kikiriki


  Tvrtka

  IPS – Innova Packaging Systems  Adresa tvrtke

  Rozendaalstraat 101
  Poštanski broj

  8900

  Grad

  Ieper

  Telefon

  32 475721566

  Fax

  32 5 721 92 27

  Internet stranica

  www.ips-belgium.com  E-mail

  info@ips-belgium.com
  Ime sudionika

  Olivier Dutrannoit
  Funkcija

  Financijski direktor

  Download 249.83 Kb.
    1   2   3
  Download 249.83 Kb.

  Bosh sahifa
  Aloqalar

      Bosh sahifa  Lista belgijskih tvrtki koje dolaze na razgovore s hrvatskim obrtnicima/poduzetnicima, Zagreb 14. lipnja 2010. godine

  Download 249.83 Kb.