Wie wil ons team komen versterken?
Download 6.13 Kb.
Sana04.04.2017
Hajmi6.13 Kb.

Wie wil ons team komen versterken?
Fysiotherapie Kompas, praktijk voor gespecialiseerde fysiotherapie in Hengelo, is op zoek naar een enthousiaste, bij voorkeur afgestudeerde en geregistreerde, Geriatrie fysiotherapeut!
c:\users\sandra\appdata\local\microsoft\windows\inetcachecontent.word\kom_facebook header-02.jpgc:\users\sandra\appdata\local\microsoft\windows\inetcachecontent.word\kom_facebook profiel_fysio.jpg
Wij zoeken een enthousiaste, innovatieve, initiatiefrijke, vooruitstrevende geriatrie fysiotherapeut die per direct kan starten met, in eerste instantie 8 uur per week en op korte termijn kan uitbreiden naar 16 uur per week. Bij wederzijdse klik is de vacature voor onbepaalde tijd.
Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg, vinden wij het werken in een prettige sfeer belangrijk. Ons team is jong, dynamisch en gemotiveerd. We werken vanuit onze kernwaarden: vitaliteit, uitdaging, betrokkenheid en vertrouwen.
Onze praktijk is sinds maart 2016 gevestigd in Gezondheidscentrum Kompas. Samenwerken met de verschillende disciplines in het gezondheidscentrum en de contacten intensiveren, is de uitdaging die je wilt aangaan. Wij zijn op zoek naar een gezellige collega met passie voor het vak geriatrie fysiotherapie. Je werkt intensief samen met de andere geriatrie fysiotherapeut in onze praktijk. Samen zetten jullie je tevens in voor de valpreventie en de Parkinson groepen.
Naast reguliere fysiotherapie zijn de volgende specialisaties binnen ons team aanwezig: (Kinder) Manuele Therapie

Kinderfysiotherapie

Psychosomatische fysiotherapie

Geriatrische fysiotherapie

Oedeemfysiotherapie

Oncologie fysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Bedrijfsfysiotherapie


Interesse? Reageer dan uiterlijk voor 1 februari 2017 per email: sandra@fysiotherapiekompas.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sandra Wezenberg, tel. 06-14448034.

Kijk voor (meer) informatie over onze praktijk op: www.fysiotherapiekompas.nl of op www.gckompas.nl

Download 6.13 Kb.
Download 6.13 Kb.

Bosh sahifa
Aloqalar

    Bosh sahifaWie wil ons team komen versterken?

Download 6.13 Kb.