• Fill in the Blank
  • Short Answer
  • File: Chapter 12 Building a pc multiple Choice




    Download 65.38 Kb.
    Sana21.03.2017
    Hajmi65.38 Kb.

    File: Chapter 12 Building a PC
    Multiple Choice
    [QUESTION]

    1. The minimum recommended CPU requirements for a Windows 64-bit thick client are _______________.

    A. 1 gigahertz (GHz) processor

    B. 2 GHz processor

    C. 4 cores

    D. an Intel or AMD processor

    Ans: A

    Page: 396



    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    2. Which type of system is designed to handle only very basic applications that require a minimum amount of hardware?

    A. Video workstation

    B. Virtualization workstation

    C. Thick client

    D. Thin client

    Ans: D

    Page: 396



    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    3. A single-purpose system, such a point-of-sale machine (cash register), is an example of what type of computer?

    A. Thick client

    B. Thin client

    C. Workstation

    D. Server

    Ans: B

    Page: 396



    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    4. What technology enables you to run more than one operating system at the same time on a single computer?

    A. Boot integration

    B. Simulation

    C. Emulation

    D. Virtualization

    Ans: D

    Page: 397



    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    5. What is the most important hardware component in virtualization?

    A. RAM

    B. Disk storage



    C. Video

    D. Sound


    Ans: A

    Page: 397

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    6. Which group would make the most use of the features in graphics workstations?

    A. Gamers

    B. Professional photographers

    C. Video editors

    D. Sound technicians

    Ans: B

    Page: 397



    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    7. In addition to a fast CPU and a lot of RAM and storage, a graphics workstation requires a _______________.

    A. large, high-quality monitor

    B. sound card

    C. fast network

    D. video editing software

    Ans: A

    Page: 397-398



    Difficulty: Easy

    [QUESTION]

    8. Which type of PC is more likely to require a very high-end sound interface?

    A. Graphics workstation

    B. Virtualization workstation

    C. Audio editing workstation

    D. Thin client

    Ans: C


    Page: 398

    Difficulty: Easy


    [QUESTION]

    9. Which type of PC utilizes specialized input devices, referred to as control surfaces, that mimic the look and feel of older, analog mixing consoles?

    A. Virtualization workstation

    B. Audio editing workstation

    C. Graphics workstation

    D. Home-theater PC

    Ans: B

    Page: 398



    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    10. Which type of PC combines the requirements of a graphics workstation and an audio workstation?

    A. Home-theater PC

    B. Virtualization workstation

    C. Video editing workstation

    D. Gaming PC

    Ans: C

    Page: 398



    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    11. Which component of a video workstation is important due to the large size of video files?

    A. Storage

    B. GPU


    C. Power supply fan

    D. Video card

    Ans: A

    Page: 398-399



    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    12. In addition to file sharing and print sharing, a home server PC’s basic roles include _______________.

    A. media streaming

    B. virtualization

    C. video editing

    D. audio editing

    Ans: A

    Page: 399



    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    13. What is the primary performance consideration for a home server PC that streams media?

    A. High-end graphics

    B. Theater-quality sound

    C. Security settings

    D. Fast network connection

    Ans: D

    Page: 400



    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    14. Which type of system enables you to play music and watch movies and television?

    A. Home-theater PC

    B. Video workstation

    C. Graphics workstation

    D. Digital audio workstation

    Ans: A

    Page: 402



    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    15. What connection type provides support for large monitors at high resolution for a home-theater PC?

    A. VGA

    B. HDMI


    C. RCA

    D. USB 3.0

    Ans: B

    Page: 402



    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    16. As a minimum, what technology can be an inexpensive redundant storage option for thick clients?

    A. RAID 6

    B. RAID 5

    C. RAID 1

    D. RAID 0

    Ans: C

    Page: 402



    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    17. What type of connection carries both the video signal and the surround-sound audio signal and can be plugged into the television directly from the PC?

    A. RCA

    B. VGA


    C. DVI

    D. HDMI


    Ans: D

    Page: 402

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    18. For playback of streaming media, some editions of Windows include tools in _______________.

    A. Windows Media Center

    B. Kodi (XMBC)

    C. Plex

    D. Software that loads tools according to the media



    Ans: A

    Page: 405

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    19. The essential CPU requirement for a gaming PC is a(n) _______________.

    A. fast, multicore processor

    B. 1 GHz processor

    C. 2GHz processor

    D. Intel or AMD processor

    Ans: A

    Page: 406



    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    20. What compatibility tool in Windows ensures that existing hardware can handle an upgrade?

    A. Winnt /checkupgradeonly

    B. Upgrade Advisor

    C. HCL /checkupgradeonly

    D. HCL32 /checkupgradeonly

    Ans: B

    Page: 408



    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    21. Installing an operating system onto a hard drive with no previous OS installed is known as a(n) _______________.

    A. clean install

    B. upgrade Install

    C. multiboot install

    D. new install

    Ans: A

    Page: 408



    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    22. Refresh/Restore is a Windows installation method that _______________.

    A. reinstalls an OS

    B. attempts to fix errors in an OS

    C. refreshes the screen during installation

    D. restores an OS to original factory status

    Ans: B

    Page: 408



    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    23. What is the Windows installation option that inherits all previous settings, hardware, and applications?

    A. automated

    B. clean


    C. multiboot

    D. upgrade

    Ans: D

    Page: 408



    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    24. Boot Camp is an installation tool that permits a choice between _______________.



    1. Mac OS X and Windows

    2. clean and upgrade installations

    3. optical drive and hard drive boot

    4. Windows and Linux

    Ans: A

    Page: 409

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    25. During a(n) _______________ installation, the new operating system can be installed into a different subdirectory on a different drive, leaving the old operating system intact and usable.

    A. automated

    B. clean


    C. multiboot

    D. upgrade

    Ans: C

    Page: 409



    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    26. Which configuration is possible in an upgrade of Windows?

    A. 32-bit to 64-bit with partitions

    B. 64-bit to 32-bit

    C. 32-bit to 64-bit with dual booting

    D. 32-bit to 32-bit

    Ans: D

    Page: 410



    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    27. What must you normally accept when installing a Windows operating system?

    A. Default settings

    B. Slow response time

    C. A plethora of GUIs

    D. An End User License Agreement (EULA)

    Ans: D

    Page: 410



    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    28. To boot from a network installation, if there is no Preboot Execution Environment (PXE), _______________.

    A. create boot media that forces booting from network location

    B. use a different installation disk

    C. enter BIOS System SetUp and enable PXE

    D. find a server with a PXE

    Ans: A

    Page: 420



    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    29. NetBoot is a tool that allows one to _______________.

    A. boot any computer over a network

    B. boot a Mac OS X machine remotely.

    C. dual-boot Windows and Mac OS X

    D. disable network access during booting

    Ans: B

    Page: 421



    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    30. The installation error message “RAID Array Not Detected” could indicate _______________.

    A. that the RAID array needs configuring

    B. that the drives are not properly formatted

    C. the lack of the proper driver for the hard drive

    D. the lack of support for RAID by the operating system

    Ans: C

    Page: 421



    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    31. During installation, one may decide to go with the default drivers because they _______________.

    A. will always work

    B. can be upgraded later

    C. must be used initially

    D. are available at no cost

    Ans: B

    Page: 423



    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    32. A(n) _______________ is a fix for a single problem within an operating system.

    A. driver

    B. patch


    C. service pack

    D. update

    Ans: B

    Page: 423



    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    33. When combined together, accumulated patches are called _______________.

    A. a Windows update

    B. hotfixes

    C. a service packs

    D. updates

    Ans: C

    Page: 423



    Difficulty: Hard
    Fill in the Blank
    [QUESTION]

    1. A 1 GHz _______________-bit or _______________-bit CPU is the minimum requirement for a Windows computer.

    Ans: 32, 64

    Page: 396

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    2. The minimum recommended RAM for a Windows 64-bit thick client is _______________ GB.

    Ans: 2

    two


    Page: 396

    Difficulty: Easy


    [QUESTION]

    3. A(n) _______________ is a system designed to handle only very basic applications with an absolute minimum amount of hardware required by the operating system.

    Ans: thin client

    Page: 396

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    4. _______________ servers can help consolidate multiple machines into one box, saving floor space and electricity.

    Ans: Virtualized

    Page: 397

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    5. _______________ allows the running of more than one OS at the same time on a single machine.

    Ans: Virtualization

    Page: 397

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    6. _______________ is the most important hardware component in virtualization.

    Ans: RAM

    Random access memory

    Memory

    Page: 397



    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    7. A powerful 64-bit CPU that has many _______________ will also help your virtual machines run smoothly.

    Ans: cores

    Page: 397

    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    8. The primary need for a(n) _______________ workstation is a large, high-quality monitor.

    Ans: graphics

    Page: 398

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    9. A(n) _______________ workstation needs a high-quality audio interface with inputs that enable you to connect professional microphones and instruments.

    Ans: audio editing

    Page: 398

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    10. Audio editing workstations frequently make use of specialized input devices, referred to as_______________, that mimic the look and feel of older, analog mixing consoles.

    Ans: control surfaces

    Page: 398

    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    11. _______________ workstations combine the requirements of a graphics workstation and an audio workstation.

    Ans: Video editing

    Page: 398

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    12. A(n) home server PC may stream media and be a(n) _______________ or _______________ server.

    Ans: file, print

    print, file

    Page: 399

    Difficulty: Easy


    [QUESTION]

    13. Both Windows _______________ and iTunes have a feature to share media files on a local network.

    Ans: Media Player

    Page: 400

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    14. Hardware needs on a home server apply primarily to the _______________ speed and _______________ redundancy.

    Ans: network, hard drive

    Page: 400

    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    15. The home server should connect via _______________ to minimize any lag or dropped frames during streaming.

    Ans: Ethernet

    Page: 402

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    16. For the best output with a home theater system, the sound card connects to the stereo receiver via a(n) _______________, through either the optical connector or coaxial connector.

    Ans: S/PDIF

    Page: 402

    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    17. With a home theater PC, _______________ carries both the video signal and the surround-sound audio signal into the television directly from the PC.

    Ans: HDMI

    Page: 402

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    18. A free utility, usually called Windows _______________, can be run on a system to see if the hardware and software will work with a newer version of Windows.

    Ans: Upgrade Advisor

    Page: 408

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    19. OEM computer manufacturers such as Dell or HP sometimes include a special _______________ on their hard drives to help you restore a system to its factory settings.

    Ans: recovery partition

    Page:427


    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    20. Microsoft and many tech writers also use the term _______________ installation to define an upgrade.

    Ans: in-place

    in place


    Page: 408

    Difficulty: Easy


    [QUESTION]

    21. A(n) _______________ installation of an OS usually begins with an empty hard disk or one on which you are completely replacing an existing installation.

    Ans: clean

    Page: 408

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    22. A(n) _______________ installation allows a system to choose between two or more operating systems each time the computer boots.

    Ans: multiboot

    dual-boot

    dual boot

    Page: 408-409

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    23. During a multiboot installation, the _______________ tool can be used to shrink the C: partition and create another partition.

    Ans: Disk Management

    Page: 409

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    24. A(n) _______________ installation is performed when scripts are used to automatically select options and components, i.e., to configure the installation, without any user intervention.

    Ans: unattended

    Page: 409

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    25. A(n) _______________ is a complete copy of a hard drive volume on which the operating system and application software have been preinstalled.

    Ans: image

    Page: 409

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    26. During installation, the _______________ entry verifies the legitimacy of the Windows OS purchase and also tells the installer which edition was purchased.

    Ans: product key

    Page: 412

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    27. Microsoft eliminated the 30-day grace period in the retail copies of Windows 8, mandating that users provide a(n) _______________ during setup.

    Ans: product key

    Page: 414

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    28. _______________ installation is the best installation method for a large organization with hundreds of computers that require new software at the same time.

    Ans: Network

    Page: 420

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    29. _______________ is a useful tool for the installation of multiple versions of Mac OS X on many remote systems.

    Ans: NetBoot

    Page: 421

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    30. Windows generates a number of special text files called _______________ files to track the progress of certain processes.

    Ans: log

    Page: 422

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    31. A(n) _______________ file tracks any errors during a phase of an installation.

    Ans: setuperr

    Page: 422

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    32. The _______________ is a layer of software that allows Windows to run on different hardware platforms.

    Ans: hardware abstraction layer (HAL)

    hardware abstraction layer

    HAL

    Page: 422



    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    33. _______________ is a Windows tool that enables one to quickly move a small number of user data and personalizations.

    Ans: Windows Easy Transfer

    Page: 424

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    34. The process of moving data and users to a new system or a new hard drive is known as _______________.

    Ans: migration

    Page: 424

    Difficulty: Easy
    Short Answer
    [QUESTION]

    1. What are the minimum CPU, memory, and hard disk requirements for a modern Windows computer system?

    Ans: A Windows system requires a 1GHz CPU, 1GB (32-bit) or 2GB (64-bit) of RAM, and 16GB (32-bit) or 32 GB (64-bit) of hard disk.

    Page: 396

    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    2. What are the realistic recommended hardware specs for a thick client?

    Ans: Recommended hardware specs for a thick client include: 1GHz or faster CPU, at least 1GB (32-bit) or 2GB (64-bit) of RAM, and at least 16GB (32-bit) or 32 GB (64-bit) of GB hard disk.

    Page: 396

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    3. What should be the motherboard considerations for a thick client?

    Ans: The motherboard for a thick client should include: memory slots, mass storage support, video, sound, networking, and USB ports.

    Page: 396

    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    4. Briefly describe a thin client.

    Ans: A thin client is a system designed to handle only the operating system and some very basic applications, with an absolute minimum amount of hardware required by the operating system. Much of a thin client’s work is outsourced. Examples of thin clients include single-purpose systems, like point-of-sale machines (cash registers).

    Page: 396

    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    5. How is virtualization most often used on workstations?

    Ans: With workstations, virtualization is most often used to run a second OS on top of the OS installed on the computer’s hard drive.

    Page: 397

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    6. What are hardware considerations on a virtualization workstation?

    Ans: RAM is the most important thing in virtualization. A powerful 64-bit CPU that has many cores will also help your virtual machines run smoothly.

    Page: 397

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    7. Briefly describe the users and their primary need for a graphics workstation.

    Ans: Professional photographers and graphic designers use graphics workstations. Graphics designers need to have the clearest view possible of their images and image editing software. Therefore, the primary need for a graphics workstation is a large, high-quality monitor.

    Page: 397

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    8. What are the primary hardware considerations of a graphics workstation?

    Ans: The graphics workstation should have a fast CPU, lots of RAM, a large, high-quality monitor, and high-end video components.

    Page: 397-398

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    9. What specialized input devices do audio editing workstations use?

    Ans: Audio editing workstations frequently make use of specialized input devices, referred to as control surfaces, which mimic the look and feel of older, analog mixing consoles. They have a large number of programmable inputs that make controlling the software much faster and more accurate than with just a mouse and keyboard.

    Page: 398

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    10. How would you share a printer on a home server PC?

    Ans: Open the Devices and Printers applet in the Control Panel, right-click on an installed printer, choose Printer properties, and then check the Share this printer checkbox on the Sharing tab.

    Page: 399-400

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    11. What type of RAID should you use on a home server PC?

    Ans: Use a RAID 1 configuration at a minimum (need two identical drives). If you can afford it and your motherboard supports it, get four identical drives and run in RAID 10.

    Page: 402

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    12. What five components comprise an optimal home theater?

    Ans: An optimal home theater has five components:


    • A monitor, television, or projector

    • Surround-sound speakers

    • A stereo receiver

    • A home theater PC

    • Network connectivity (such as a cable box or Ethernet)

    Page: 402

    Difficulty: Easy


    [QUESTION]

    13. What kind of hardware support for sound is needed in a home-theater PC?

    Ans: The home-theater PC needs a sound card or built-in sound processor that supports 5.1 or 7.1 stereo.

    Page: 402

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    14. What is the preferred connector between a television and a home-theater PC?

    Ans: HDMI carries both the video signal and the surround sound audio signal, so if you plug it into the television directly from the PC, the rig will use the television’s speakers by default.

    Page: 402-403

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    15. For the best output, what type of connection should exist between the sound card and the stereo receiver?

    Ans: For the best output, the sound card connects to the stereo receiver via S/PDIF, through either the optical connector or coaxial connector.

    Page: 402

    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    16. What are the types of signal HDMI carries?

    Ans: HDMI carries both the video signal and the surround-sound audio signal.

    Page: 402

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    17. What kind of connections are needed to stream media?

    Ans: A home-theater PC needs access to content, usually through Gigabit Ethernet, to get streaming media. It could use Wi-Fi (802.11n or better), though wired is best, especially for HD content. For a television signal, the PC needs a television tuner.

    Page: 404-405

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    18. What is the advantage of performing a clean installation?

    Ans: The advantage of performing a clean installation is that any problems with an old OS are not carried over to the new one.

    Page: 408

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    19. What is the disadvantage of performing a clean installation?

    Ans: The disadvantage of performing a clean installation is that all applications must be reinstalled, and each application must be reconfigured according to the user’s preferences.

    Page: 408

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    20. What is an upgrade installation?

    Ans: An upgrade installation is an installation of Windows on top of a previously installed version.

    Page: 408

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    21. When multibooting Windows and Linux, which of the two should be installed first, or does it matter?

    Ans: The Linux installers add this multiboot capability by default, but Windows does not. Therefore, you need to install Windows first, then install Linux.

    Page: 409

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    22. In multibooting, why would you use Boot Camp?

    Ans: You might use Boot Camp if you have a Windows program that must be run, but your only computer is an Apple machine. Boot Camp enables you to install Windows on an Apple machine.

    Page: 409

    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    23. When configuring a system for multibooting, what basic actions must be carried out?

    Ans: When configuring a computer for multibooting, there are two basic rules: first, you must format the system partition in a file system that is common to all installed operating systems; and second, you must install the operating systems in order from oldest to newest (or from Windows to other).

    Page: 409

    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    24. What is the Preboot Execution Environment (PXE)?

    Ans: PXE is an interface that uses multiple protocols such as IP, DHCP, and DNS to enable your computer to boot from a network location. It is enabled in the BIOS System Setup, and the boot order must specify PXE or Network as the first boot option. Not every NIC supports PXE. To boot from a network location without PXE, you can create boot media that forces your PC to boot from a network location.

    Page: 420

    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    25. What is NetBoot, and how is it useful?

    Ans: NetBoot is an installation tool for Mac OS X. It can be used to identically boot several remote Mac OS X machines or to simultaneously load the same applications on such machines.

    Page: 421

    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    26. What is the problem with a system if it displays a “No Boot Device present when booting off the startup disk” error during installation?

    Ans: If the system displays “No Boot Device present when booting off the startup disk” error, then either the startup disc is bad or the CMOS is not set to look at the disk drive first for boot-up.

    Page: 421

    Difficulty: Hard
    [QUESTION]

    27. What can cause lockups during installation?

    Ans: A lockup during installation may be caused by bad optical discs, optical drives, or hard drives. Faults on a USB-based drive can stop an installation. Problems with a downloaded ISO image can also cause lockups.

    Page: 422

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    28. What are some common post-installation tasks?

    Ans: Some common post-installation tasks include updating the OS with patches and service packs; upgrading drivers; restoring user data files; and migrating and retiring systems.

    Page: 423

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    29. Distinguish between a patch and a service pack.

    Ans: A patch is a fix for a piece of a program found to be defective. A service pack is a set of patches bundled together.

    Page: 423

    Difficulty: Medium
    QUESTION

    30. What is the User State Migration Tool (USTM) in Windows?

    Ans: USTM is a tool used in large-scale deployments of Windows to facilitate the migration of many users. The USMT’s primary use is in businesses because it has to be run in a Windows Server Active Directory domain.

    Page: 424

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    31. Why process need to happen before a user can get rid of an old system?

    Ans: When a user decides to retire an old system, he or she must move the data and users to a new system, or at least a hard drive. This process is called migration.

    Page: 425

    Difficulty: Easy
    [QUESTION]

    32. What are three basic principles when migrating or retiring a computer?

    Ans: Follow three principles when migrating or retiring a computer:


    1. Migrate users and data in a secure environment.

    2. Remove data remnants from hard drives that you store or give to charity.

    3. Recycle the older equipment.

    Page: 425

    Difficulty: Hard.


    [QUESTION]

    33. What is a zero-fill (or overwrite) operation on a disk?

    Ans: A zero-fill (or overwrite) operation on a disk is a process that returns the disk to a state that is close to its original state by writing zeroes to every location on the disk.

    Page: 426

    Difficulty: Medium
    [QUESTION]

    34. What is drive wiping and how is it done?

    Ans: Drive wiping is the process of erasing old, deleted data that has not been overwritten yet. It is done by overwriting free space on a disk with junk so that the original data will be more difficult to recover.

    Page: 426



    Difficulty: Medium


    Copyright © 2016 McGraw-Hill Education. All rights reserved.


    Download 65.38 Kb.

    Bosh sahifa
    Aloqalar

        Bosh sahifa


    File: Chapter 12 Building a pc multiple Choice

    Download 65.38 Kb.