• Pressiteade
  • Pressiteade Acer tutvustab tootesarja Swift kaht uut üliõhukest ja stiilset sülearvutit

Sana22.06.2020
    Hajmi59.79 Kb.
    #10477

Pressiteade

Acer tutvustab tootesarja Swift kaht uut üliõhukest ja stiilset sülearvutit

Uued ja õhukesed Swift 3 ja Swift 1 pakuvad aktiivse elustiiliga kasutajale stiilsust ja suurepäraseid funktsioone.

Toimetaja kokkuvõte

• Stiilselt õhuke ja erakordselt võimekas Swift 3 on kerge ja mugavalt kaasaskantava kujundusega, mis sobib suurepäraselt töötamiseks aktiivsele inimesele, kuna seadme aku peab vastu 10 tundi1. Lisaks on seadmel 7. põlvkonna Intel® Core™-i protsessor, valikuline NVIDIA® GeForce®-i graafikakaart ja 14-tolline või 15,6-tolline peegeldusvastane täis-HD IPS1-ekraan.

• Acer Swift 1, mis sobib suurepäraselt kooltööks, on pilkupüüdev ja üliõhuke seade, mis on valmis toetama teid kogu päeva tänu 10 tundi1 kestvale akule, 2x2 MIMO 802.11ac traadita side ühendusele ja 13,3-tollisele täis-HD IPS-ekraanile.

NEW YORK (27. aprill 2017) – Acer tutvustas täna tootesarja Swift sülearvutite uusi liikmeid Acer Swift 3 ja Swift 1, milles töötab opsüsteem Windows 10. Acer Swift 3 on õhuke kaasaskantav seade, mille suurepärane jõudlus teeb sellest ideaalse kaaslase töötamiseks liikvel olles, kõikjal. Samas pakub üliõhuke Acer Swift 1 kasutajale põhifunktsioone viljakaks kontori- või koolitööks. Seade on kauni kujundusega ja taskukohane.

Acer Swift 3 – olulised funktsioonid mõistliku hinnaga

Vaid 17,95 mm kõrgune ja 1,8 kg kaaluv Swift 3 on saleda ja kerge kujundusega seade, millel on tugev harjatud pinnaga alumiiniumkorpus ning vastupidav ja kaunis puuetundlik pind. Seadmel on 7. põlvkonna Intel® Core protsessorid, Intel® HD või NVIDIA® GeForce®-i graafikakaart ja kuni 10 tundi1 kestev aku, et kasutaja saaks keskenduda tööle kogu pika tööpäeva ja siis veel veidi. Lisaks aku pikale tööeale pakub Swift 3 maksimaalse tööviljakuse tagamiseks muid asendamatuid funktsioone: terav 14-tolline või 15,6-tolline peegeldumisvastane täis-HD IPS-ekraan, kiired 512GB SSD-d või ruumikad 1 TB HDD-d, kuni 8 GB mälu ja 2x2 MIMO 802.11ac traadita side tehnoloogia kiire ja töökindla Interneti-ühenduse jaoks.

Muude kohustuslike funktsioonide hulka kuuluvad USB 3.1 Type-C liides ja HD-veebikaamera, millel on ülisuur dünaamiline ulatus. Valikuline taustvalgustusega klaviatuur hõlbustab tippimist hämaras keskkonnas ning ruumikas täppispuuteplaat annab piisavalt ruumi navigeerimiseks, kerimiseks ja suumimiseks.

Swift 3 eriväljaanne on saadaval Vibrant Corning® Gorilla® klaasist pinnaga, mida saab paindlikult kujundada fotorealistlike piltidega, mis on vastupidavad ja kriimustuskindlad.

Acer Swift 1 – kerge ja taskukohane

Nii õpilastele kui ka teistele sobiva hinnaga kerge Swift 1 on mugavalt kaasaskantav, lisaväärtust annavad funktsioonid, mis võimaldavad viljakalt töötada kõikjal. 14,95 mm kõrge ja 1,3 kg kaaluva Swift 1 üleni metallist korpus on saadaval kolmes värvitoonis (puhas hõbe, luksuslik kuld ja lõheroosa).

Kuni 10-tunnise1 aku tööeaga Swift 1 on usaldusväärne sülearvuti, mille aku peab vastu teistest paar tundi kauem, juhul kui peate hilisel õhtutunnil õppima või soovite veebis surfata. Mudelil Swift 1 on 13,3-tolline täis-HD IPS1-ekraan ja Intel® Pentium®-i või Celeron®-i protsessor, 4 GB mälu ja kas 64 GB, 128 GB või 256 GB SSD või eMMC-mälu. Sarnaselt mudeliga Swift 3 on ka mudelil Swift 1 ülikiire 2x2 MIMO 802.11ac traadita side tehnoloogia, mis tagab sujuva ühenduse.

Mõlemad sülearvutid toetavad rakendust Windows Hello ja sõrmejäljelugejaid kiireks ja turvaliseks sisselogimiseks, Skype’i ärirakenduse sert tagab selge ja katkestusteta suhtluse ning suurepärase kvaliteedi Cortana juhtimiseks häälkäsklustega. Lisaks on seadmetes rakendus Acer BluelightShield, mis võimaldab kasutajatel reguleerida sinise valguse eraldumist, et vähendada silmade pinget. Acer TrueHarmony™ tagab selge ja elutruu heli, mis muudab meediumisisu kasutamise rikkalikumaks ja kaasahaaravamaks.

Uued Acer Swift 3 ja Swift 1 toode avalikkuse ette täna New Yorgis toimunud pressiüritusel next@acer, kus ettevõte tutvustas valikut uusi seadmeid ja lahendusi mänguritele, sisuloojatele, peredele, õpilastele ja professionaalidele. Lisateavet leiate lehelt www.acer.com/nextatacer.

Teave Aceri kohta

Acer asutati 1976. aastal. See on riistvara-, tarkvara- ja teenuseettevõte, mis on pühendunud inimeste elusid lihtsustavate uuenduslike toodetega seotud uurimistööle, disainile, turundusele, müügile ja tugiteenustele. Aceri tootevalikus on lauaarvutid, kuvarid, projektorid, serverid, tahvelarvutid, nutitelefonid ja kantavad seadmed. Lisaks arendatakse ettevõttes pilvlahendusi, mille abil tuua kokku asjade Internet. Acer tähistas 2016. aastal oma 40. sünnipäeva ning kuulub maailma viie suurima arvutiettevõtte hulka. Ettevõttes töötab üle maailma 7000 inimest ja sellel on esindused enam kui 160 riigis. Lisateabe saamiseks külastage veebisaiti www.acer.com.

Avalikud kontaktid
    WĘC Public Relations

Jan Trzupek, PR Manager t: +48 730 954 282 m: jtrzupek@wec24.pl

© 2017 Acer Inc. Kõik õigused on reserveeritud. Acer ja Aceri logo on ettevõtte Acer Inc. registreeritud kaubamärgid. Muud kaubamärgid, registreeritud kaubamärgid ja/või teenusemärgid, kas viidatud või muul viisil esitatud, kuuluvad nende vastavatele omanikele. Kõiki pakkumisi võidakse ette teatamata või mingite kohustusteta muuta ja kõik pakkumised ei pruugi olla kõigi müügikanalite kaudu saadaval. Loetletud hinnad on tootja soovituslikud jaemüügihinnad ja need võivad regiooniti erineda. Lisandub käibemaks.

1

1 Kõik selles dokumendis mainitud kaubamärgid ja tootenimed hõlmavad nende vastavate ettevõtete kaubamärke ning neid kasutatakse ainult toodete kirjeldamseks või tuvastamiseks

Bosh sahifa
    Aloqalar