• Om First Sensor AG
  • First Sensor AG
  • Pressmeddelande Februari 2016




    Download 139.08 Kb.
    Sana01.04.2020
    Hajmi139.08 Kb.
    #9780





    Pressmeddelande

    Februari 2016

    Moduluppbyggt Area View Kit gör det möjligt för OEM-kunder att snabbt konstruera testsystem
    First Sensor presenterar ett moduluppbyggt Area View Kit (AVK) för konstruktion av system för 360-gradersövervakning för användning i specialfordon och maskiner. Vårt Area View Kit gör det möjligt för lösningsleverantörer, integratörer och OEM-kunder att snabbt och enkelt konstruera, testa och utveckla ett demonstrationssystem. Därmed blir utvecklingsprocessen snabbare och teknikriskerna färre. Satsen består av fyra digitala HDR-CMOS-kameror med ett stort utbud av tillbehör för att fästa dem på fordonet eller en metallplatta. Bilderna från de enskilda kamerorna fogas samman till en virtuell totalbild med en programvara som kan programmeras med fritt valbara siktvinklar och zoomfunktioner.
    Area View Kit ger bilder i realtid ur inte bara fågelperspektiv utan även ur valfri siktvinkel i en 360-gradersvy. På så sätt kan föraren eller maskinoperatören få en virtuell översikt över sitt fordon från utsidan och kan se hinder och avstånd till objekt. Detta ökar både driftsberedskapen och produktiviteten eftersom manövreringen blir snabbare och olyckor och avbrott kan förhindras. Den robusta höghastighetskameran CMOS i Area View Kit har ett stort dynamiskt område >100 dB för dåliga ljusförhållanden och står emot kraftig miljöpåverkan som kyla, värme och konstanta vibrationer. Den plattformsoberoende, flexibla programvaran AVK är enkel att integrera som modul i olika drifts- och bildbearbetningssystem och anpassa till kundens behov. Satsen innehåller ett OpenGL ES-programmeringsgränssnitt och är skonsam mot huvudprocessorn eftersom den främst använder grafikprocessorn. På begäran hjälper utvecklarna hos First Sensor OEM-kunder vid anpassning samt montering och demontering av Area View Kit i kundspecifika tillämpningar.
    Area View Kit i korthet:


    • Snabb och enkel konstruktion av system för 360-gradersvy

    • Består av fyra CMOS-kameror, tillbehör och programvara

    • Fritt valbara siktvinklar och zoomfunktioner

    • OpenGL ES-programmeringsgränssnitt

    Area View Kit passar utmärkt för lösningsleverantörer, integrerare och OEM-kunder som utvecklar system med 360-graders sikt för motorfordon, nyttofordon, specialfordon samt lantbruks-, bygg- och gruvdriftsmaskiner.



    Om First Sensor AG

    First Sensor AG är en av världens ledande leverantörer inom sensorsystem. Vårt företag utvecklar och tillverkar både standardiserade och skräddarsydda sensorlösningar för detektion av ljus, strålning, tryck, flöde, nivå och acceleration för tillämpningar inom industri, medicin och Mobility tillväxtmarknader. Företaget tillverkar i egen regi och längs värdekedjan från komponent till systemnivå.


    Med över 800 anställda, finns vi representerade på sex tyska platser och har även utveckling, produktion och försäljning platser i USA, Kanada, Kina, Nederländerna, Storbritannien, Frankrike, Sverige och Danmark tillsammans med ett världsomspännande partnernätverk. Vi garanterar våra efterlevs genom regelbundna framgångsrika certifieringar av de områden i enlighet med ISO / TS 16949, ISO 14001, EN ISO 13485, EN 9100 och ISO 9001 - matchar respektive bransch.

    First Sensor AG är noterat i prime standard i den tyska börsen i Frankfurt.


    Mer information finns på: www.first-sensor.com

    Fler pressmeddelanden finns på: www.first-sensor.com/technical-press





    First Sensor AG

    Peter-Behrens-Str. 15

    12459 Berlin

    Tyskland


    Tel +49 30 6399 2399



    Presskontakt Fackpress:

    Doris Tischer

    Director Marketing Communications

    E-mail: technical.press@first-sensor.com



    Tel +49 89 80083-48



    Download 139.08 Kb.




    Download 139.08 Kb.