Saopštenje za medije
Download 13.47 Kb.
Sana07.04.2017
Hajmi13.47 Kb.

Saopštenje za medije

Beograd, februar 2014.

Novi Persil Svežina Lavande


Persil – Savršena čistoća sada sa neodoljivom svežinom lavande - Lavender Freshness!
Persil kao jedan od vodećih brendova u sektoru detergenata u centralnoj i istočnoj Evropi, gradi svoj uspeh na tržištu uz konstantan naglasak na uvođenju inovacija u tehnologije detergenata za pranje veša. Persil je uvek inspirisan potrebama potrošača. Pošto je miris pored savršene čistoće, jedno od glavnih očekivanja potrošača, Persil sada uvodi potpuno veličanstveno mirisno iskustvo koje osvežava. Otkrijte novu dimenziju linije Freshness uz Persil sa mirisom lavande.
Beskrajna polja lavande sa jedinstvenim i veličanstvenim mirisom – senzualno iskustvo svežine koje nikada nećete zaboraviti. Sada vam Persil to omogućava uz Lavender Freshness koji u sebi kombinuje neverovatan miris lavande i osećaj svežine kao da ste u sred beskrajnog polja lavande. Miris je jedan od najvažnijih kriterijuma pri donošenju odluke o kupovini detergenta. Više od polovine korisnika detergenata misli da je miris detergenta jednako važan kao i miris omekšivača. Posebno su kupcima danas privlačni sveži i neuobičajeni mirisi, a lavanda postaje veoma popularan miris u mnogim industrijama, kao što su parfemi, kozmetika, ali i gastronomija, za dekoraciju koja služi za osvežavanje i relaksaciju.
Persil Svežina Lavande ne samo da nudi prijatno mirisan svež veš, već i savršenu čistoću bez fleka uz nenadmašne karakteristke pranja. Persil Expert formula obuhvata šest enzima koji deluju – čak i na temperaturama od 20ºC. Fantastična formula sa bio-aktivatorima počinje da deluje i na najtvrdokornijim mrljama čim mašina za veš počne da se puni vodom – dok istovremeno ostali veš čini savršeno čistim, istovremeno štedeći energiju, što je dobro za vaš novčanik a takođe i za planetu.
I ne samo to. Persil Expert deluje na najtvrdokornije mrlje i pri niskim temperaturama – što znači da ne treba da pojačate temperaturu da biste se otarasili najtvrdokornijih mrlja i da pri tome rizikujete da uništite svoju omiljenu garderobu. Pranje na nižim temperaturama sprečava habanje i cepanje dragocenih komada odeće i sprečava gubitak boje.

Dostupan je od januara 2014, u obliku praška i gela! Uživaćete u pranju veša za vašu porodicu profesionalnim Persil detergentom za pranje i neodoljivim novim Lavender Freshness proizvodima koji će vas podsetiti na osećaj prazničnog veselja uz voljene osobe svaki put kad izvadite veš iz mašine, okačite ga da se suši, složite ga u svom ormaru i nosite!

###


Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta u tri oblasti: detergenti i kućna hemija, kozmetika i adhezivi i tehnologije. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu, sa poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel zapošljava oko 48.000 ljudi, a u fiskalnoj 2010. godini ostvario je prodaju od 15,092 milijardi evra i operativni profit od 1,862 milijardi evra. Henkelove preferencijalne akcije uvršćene su u nemački berzanski DAX indeks, dok se kompanija nalazi na Fortune listi 500 vodećih svetskih kompanija.

Kontakt Jelena Šarenac Dragana Marković

Telefon +381 11 207 22 09 +381 11 207 21 76

E-mail jelena.sarenac@henkel.com dragana.markovic@henkel.com


Kontakt Tijana Ćurčić Tijana Stojanović

Telefon +381 11 36 36 710 + 381 11 36 36 128

E-mail tijana.curcic@communis.rs tijana.stojanovic@communis.rs


Henkel Srbija d.o.o. – Korporativne komunikacije Strana /1Download 13.47 Kb.
Download 13.47 Kb.

Bosh sahifa
Aloqalar

    Bosh sahifaSaopštenje za medije

Download 13.47 Kb.