• Arbeidsleder
 • Ønsket kompetanse
 • Personlige egenskaper
 • Søknadsfrist 14. januar 2013
 • Hamarøy Vekst as
  Download 6.57 Kb.
  Sana07.04.2017
  Hajmi6.57 Kb.

  Hamarøy Vekst AS
  Hamarøy Vekst tilbyr arbeidstrening og tilrettelagte arbeidsplasser i samarbeid med Nav, og har til sammen 11 ansatte i tiltak. Vi produserer og selger varer og tjenester innenfor vedproduksjon, gartner og servicevirksomhet, og driver bruktbokhandel med fairtrade varer.
  Hamarøy Kommune ligger vakkert til i Nord-Salten, har 1770 aktive innbyggere, og et solid næringsliv med varierte arbeidsplasser. Kommunen har nybygd barne- og ungdomsskole, godt tilbud på videregående skole, og et rikt kultur- og fritidstilbud.
  Vi søker

  Arbeidsleder

  i 100% stilling


  og håper å finne en allsidig person med praktiske ferdigheter og interesse og kompetanse for å lede og veilede andre. Du må kunne arbeide selvstendig, ha god arbeidskapasitet, være initiativrik og resultatorientert.
  Arbeidsoppgaver

  Stillingen innebærer at du skal planlegge og tilrettelegge det daglige arbeidet med veiledning og oppfølging av hver enkelt ansatt. Arbeidsleder har ansvar for framdriften, og må delta aktivt i de daglige gjøremålene.

  Arbeidsleder skal følge opp produksjonsrelaterte mål, og bidra til høy kvalitet på gjennomføring og levering av bedriftens varer og tjenester.

  Delta aktivt og bidra til utvikling i attføringsarbeidet.


  Ønsket kompetanse

  Vi søker primært en person med yrkesbakgrunn innenfor praktiske fag, gjerne med pedagogisk erfaring. Allsidig arbeidserfaring er en fordel. Stillingen krever kunnskap innenfor vedproduksjon og gartnerarbeid, samt erfaring innenfor maskinhåndtering og maskinstell. Kompetanse knyttet til vedproduksjon vil bli vektlagt. Førerkort minimum kl B. Det er ønskelig med førerkort BE, C1 og T.  Personlige egenskaper

  Du må ha gode kommunikasjonsferdigheter og like å jobbe med mennesker.

  Da vi er en bedrift i konstant omstillingsmodus, må du ha evne til å takle forandringer.
  Personlig egnethet vil bli vektlagt ved siden av faglig kompetanse.

  Vi tilbyr

  En spennende jobb med mange utfordringer for rett person.  Lønn etter avtale. Obligatorisk tjenestepensjon med 3% andel for arbeidsgiver, 2% for arbeidstaker. Øvrige betingelser i henhold til avtaler mellom ASVL og FLT.
  Tiltredelse så snart som mulig, med 6 mnd prøvetid.
  For nærmere opplysninger, ta kontakt med daglig leder Åslaug Solem, tlf. 90925505, eller styreleder Asbjørn Bye, tlf. 95701224.
  Søknad med CV og 2 referanser sendes til Hamarøy Vekst AS, postboks 37, 8298 Hamarøy. E-post: post@hamaroyvekst.no
  Søknadsfrist 14. januar 2013

  Download 6.57 Kb.
  Download 6.57 Kb.

  Bosh sahifa
  Aloqalar

      Bosh sahifa  Hamarøy Vekst as

  Download 6.57 Kb.