• MÜNCHEN in BAVARSKI GRADOVI
 • MÜNCHNA
 • 2. dan
 • CENA: 117 EUR
 • Nudimo možnost plačila ekskurzije v treh mesečnih obrokih
 • Zavarovanje rizika odpovedi!
 • MÜnchen in bavarski gradovi
  Download 53.16 Kb.
  Sana26.06.2020
  Hajmi53.16 Kb.


  MÜNCHEN in BAVARSKI GRADOVI


  PONUDBA ZA DIJAKE:

  Srednja šola Slov. Bistrica, prof. Jasna Županič

  2 DNI: Odhod 08. aprila 2016
  1. dan: Odhod iz Slovenske Bistrice ob 3.00 uri zjutraj. Vožnja na relaciji Šentilj – Gradec - Schladming – Radstadt. In naprej po turski avtocesti mimo Salzburga do bavarske prestolnice MÜNCHNA. Panoramski avtobusni ogled mesta (zmagovalni steber, univerza, olimpijski stadion, kompleks tovarne BMW, sodišče....). Na kar se bomo podali peš v mestno jedro; do Karlovih vrat, Marijinega trga, nove mestne hiše, stolnice, ...). Naslednjih nekaj ur bomo namenili ogledu zbirk Tehniškega muzeja (Deutsches Museum). Še nekaj prostega časa za samostojno raziskovanje mesta, manjše nakupe, … Proti večeru namestitev v hotelu v smeri bavarskih Alp. Večerja in nočitev.

  2. dan: Zajtrk. Vožnja do Linderhof-a in ogled rokokojskega dvorca ter grajskih parkov v katerih se skriva še znamenita Venerina votlina… Sledi ogled pravljičnega gradu Neuschwanstein, ki so ga prav tako zgradili za Ludvika II. Po vzponu na grad in ogledu soban bo čas za kosilo. Nato pa nas bo pot vodila do tirolske prestolnice INNSBRUCKA. Krajši ogled mesta: Hofburg, cerkev sv. Jakoba, Zlata strešica, … Vračanje proti domu preko prelaza Brenner, po slikoviti dolini Pustertal, mimo Lienza in Spittala nazaj v Slovenijo. Prihod domov v kasnih večernih urah.
  CENA: 117 EUR pri najmanj 86 dijakih (1 nadstropni avtobus, 1 vodnik),

  127 EUR pri najmanj 86 dijakih (2 avtobusa, 2 vodnika),

  132 EUR pri najmanj 74 dijakih (1 nadstropni avtobus, 1 vodnik),

  140 EUR pri najmanj 74 dijakih (2 avtobusa, 2 vodnika),

  147 EUR pri najmanj 60 dijakih (1 avtobus, 1 vodnik),

  151 EUR pri najmanj 60 dijakih (2 avtobusa, 2 vodnika),

  127 EUR pri najmanj 43 dijakih,

  140 EUR pri najmanj 37 dijakih,

  151 EUR pri najmanj 30 dijakih
  CENA VKLJUČUJE: 2 x prenočišče s polpenzionom v hotelu ali penzionu v večposteljnih sobah TWC, vse vstopnine po programu*, cestnine, parkirnine in dajatve, prevoz s turističnim avtobusom in vse stroške šoferjev skladno s predpisi, odlično slovensko vodenje, nezgodno zavarovanje, zdravstveno zavarovanje z asistenco Elvia in celotno organizacijo.

  Vključena vstopnina: za Tehniški muzej ter dvorca Linderhof* in Neuschwanstein*.
  * vključene so znižane vstopnice dijake do 18. leta oz. strošek rezervacije za Linderhof* in Neuschwanstein* (na podlagi spiska dijakov potrjenega s strani šole/ kolikor bi potovali tudi dijaki, ki so starejši od 18 let, se te vstopnine doplačajo).
  Program se lahko izvede tudi v spremenjenem vrstnem redu, če bi nam to narekovale okoliščine (npr. razpoložljivost terminov pri obisku bavarskih gradov).
  Namesto dvorcev Linderhof in Neuschwanstein je možen obisk dvorca Herrenchimse na otoku Herreninsel na Kimskem jezeru (cena se zviša za 6 EUR).
  Možna doplačila:

  - za vzpon na Olimpijski (TV) stolp = cca 4 EUR.

  - za muzej BMW

  - za riziko odpovedi = 8 EUR/osebo.  Nudimo možnost plačila ekskurzije v treh mesečnih obrokih:

  1. obrok v oktobru 2015 v višini 50 EUR (predstavniku agencije na šoli),

  2. obrok do 15.12.2015 v višini 50 EUR,

  3. obrok do 15.02.2016 v višini XX EUR (višina obroka je odvisna od števila prijavljenih dijakov).


  Zavarovanje rizika odpovedi!

  Vsak udeleženec lahko ob prijavi, če predvideva, da bo moral zaradi določenih okoliščin odpovedati potovanje, zavaruje plačilo s plačilom odstopnine, ki znaša 4% cene ekskurzije.

  Potnik dokazuje opravičenost odpovedi z uradnim potrdilom. V primeru, da potnik ni zavaroval plačila, veljajo splošni pogoji agencije.
  Vsi potniki pa so za ves čas potovanja zavarovani za primer posledic nezgode, kar je že vključeno v ceno aranžmaja. Prav tako imajo sklenejeno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini.
  Plačila vršite:

  - na transakcijski račun: SI56 04430 0000403149  - sklic: SI00 004-08042016

  - prejemnik: SAJKO TURIZEM D.O.O., Trg svobode 22, 2310 Slovenska Bistrica

  Download 53.16 Kb.
  Download 53.16 Kb.

  Bosh sahifa
  Aloqalar

      Bosh sahifa  MÜnchen in bavarski gradovi

  Download 53.16 Kb.