• CENE PARKIRNIN NA JAVNIH PLAČLJIVIH PARKIRNIH POVRŠINAH LAST MESTNE OBČINE MARIBOR
 • Parkiranje v CONI (ob občinskih cestah v mestu Maribor)
 • Parkiranje na javnih parkiriščih na lokacijah Sodna ulica in Ulica talcev (Zdravstveni dom in Okrožno sodišče), Loška ulica (Lent), Rakušev trg (Unionska dvorana) in Mlinska ulica (Avtobusna postaja)
 • Parkiranje na javnem parkirišču na lokaciji Ulica heroja Bračiča (Ulica talcev – jug, pri krožišču Titova c.): DOSTOPNOST: izključno za najemnike
 • Cene parkirnin na javnih plačljivih parkirnih površinah last mestne občine maribor
  Download 8.45 Kb.
  Sana24.03.2017
  Hajmi8.45 Kb.

  mom-grb

  MESTNA OBČINA MARIBOR


  CENE PARKIRNIN NA JAVNIH PLAČLJIVIH PARKIRNIH POVRŠINAH LAST MESTNE OBČINE MARIBOR

  V Mestni občini Maribor je na določenih parkirnih površinah potrebno plačilo parkirnine. Parkirišča so razdeljena v dve skupini ali sklopa in sicer:  1. na t.i CONE, torej parkirišča na /ob vozišču občinske ceste in se plačilo parkirnine izvede na parkirnem avtomatu (s kovanci; avtomat ne vrača denarja), kateri izda parkirni listič, tega pa je voznik dolžan namestiti na vidno mesto pod vetrobranskim steklom v vozilu;

  2. na javna parkirišča izven vozišča občinske ceste, na katere je dostop/izvoz omejen z zapornico. Plačilo se izvede na parkirni blagajni (lahko z bankovci in avtomat vrne denar), s potrditvijo parkirne kartice, katera omogoča izvoz s parkirišča. Obračun parkirnine med 06.00 in 22.00 uro, plačilo obračuna med 00.00 – 24.00 uro.  1. Parkiranje v CONI (ob občinskih cestah v mestu Maribor):

  ČAS PLAČILA: ob delovnikih med 08.00 in 17.00 uro,

  ob dela prostih dneh je parkiranje brezplačno,

  PREDPLAČILO: je mogoče med 24.00 in 08.00 uro (razen na parkirišču pri Železniški postaji, kjer je predplačilo možno že po 17.00 uri),

  CENA PARKIRNINE: vrednost je navedena na prometnem znaku, postavljenem na začetku cestnega odseka, na katerem so označena parkirna mesta in znaša:  • Na vseh lokacijah, razen v primeru izjem iz naslednjih alinej: 0,80 €/uro,

  • Na lokaciji: Partizanska cesta pri Železniški postaji: 0,50 €/uro,

  • Na lokaciji: Mladinska ulica, med Kajuhovo in Strossmayerjevo ulica: 0,50 €/uro,

  • V CONA 9 (Jezdarska, Žitna, Ob železnici, Puškinova): 0,50 €/uro,

  • Na lokaciji: Slomškov trg: 1,50 €/uro.

  MESEČNO PLAČILO PARKININE: je mogoče le na parkirišču na Mladinski ulici med Kajuhovo in Strossmayerjevo ul. in ob Partizanski c. pri Železniški postaji.

  CENA MESEČNEGA PLAČILA: 65,00 €/mesečno, cena vključuje 22% DDV. Upravičencu se obračuna popust v višini 10% ob sklenitvi pogodbe za plačilo mesečne parkirnine za obdobje več kot 6 mesecev in manj kot 12 mesecev, oziroma 15% ob sklenitvi pogodbe za plačilo mesečne parkirnine za obdobje 12 ali več mesecev.

  Dodatne informacije: gregor.segula@nigrad.si, tel. številka: 041 689 573.


  1. Parkiranje na javnih parkiriščih na lokacijah Sodna ulica in Ulica talcev (Zdravstveni dom in Okrožno sodišče), Loška ulica (Lent), Rakušev trg (Unionska dvorana) in Mlinska ulica (Avtobusna postaja):

  DELOVNI ČAS PARKIRIŠČA: delovniki med 00-24

  ČAS PLAČILA: ob delovnikih med 06.00 in 22.00 uro

  ob dela prostih dneh je parkiranje brezplačno

  CENA PARKIRNINE: 1,00 €/uro

  CENA MESEČNEGA NAJEMA: NAJEM MOŽEN V PRIMERU, DA DOLOČENA KVOTA PROSTOROV ZA NAJEM ŠE NI ZASEDENA!!!

  65,00 €/mesečno, cena vključuje 22% DDV. Upravičencu se obračuna popust v višini 10% ob sklenitvi pogodbe za plačilo mesečne parkirnine za obdobje več kot 6 mesecev in manj kot 12 mesecev, oziroma 15% ob sklenitvi pogodbe za plačilo mesečne parkirnine za obdobje 12 ali več mesecev.

  Dodatne informacije: info@indoma.si, tel. številka: 02 230 15 10.


  1. Parkiranje na javnem parkirišču na lokaciji Ulica heroja Bračiča (Ulica talcev – jug, pri krožišču Titova c.):

  DOSTOPNOST: izključno za najemnike

  CENA MESEČNEGA NAJEMA: NAJEM MOŽEN V PRIMERU, DA SO PARKIRNA MESTA PROSTA!  65,00 €/mesečno, cena vključuje 22% DDV. Upravičencu se obračuna popust v višini 10% ob sklenitvi pogodbe za plačilo mesečne parkirnine za obdobje več kot 6 mesecev in manj kot 12 mesecev, oziroma 15% ob sklenitvi pogodbe za plačilo mesečne parkirnine za obdobje 12 ali več mesecev.

  Dodatne informacije: gregor.segula@nigrad.si, tel. številka: 041 689 573.

  Download 8.45 Kb.
  Download 8.45 Kb.

  Bosh sahifa
  Aloqalar

      Bosh sahifa  Cene parkirnin na javnih plačljivih parkirnih površinah last mestne občine maribor

  Download 8.45 Kb.