• Përmbajtja e Programi
 • Tabelat dhe digram
 • Përmbajtja e Programi
  Download 0.82 Mb.
  bet1/7
  Sana03.04.2020
  Hajmi0.82 Mb.
    1   2   3   4   5   6   7  Përmbajtja e Programi

  I.Hyrje 4

  II.Korniza konceptuale e programit 4

  1Qëllimet e arsimit parauniversitar 7

  2Qëllimi i programit të fushës “Teknologji dhe TIK” 8

  1Qëllimi i fushës 8

  3Lidhja e kompetencave kyçe me kompetencat e fushës 9

  4Lidhja e TIK-ut me fushat e tjera kurrikulare 12

  5Kompetencat që formohen përmes tematikave 15

  6Koha mësimore për secilën klasë 18

  1Përmbajtja e shkallës së tretë 18

  7Shkalla e tretë 20

  1Tematika : Bota e kompjuterit 20

  7.2 Tematika: Përpunimi digjital i tekstit dhe analiza e të dhënave 22

  1Tematika: Kërkimi në web/internet dhe e-mail-i 26

  2Tematika: Botimet dhe siguria në internet 30

  3Tematika: Prezantimi digjital 32

  8Udhëzime metodologjike 34

  9Udhëzime për vlerësimin 37

  10Materiale dhe burime mësimore 42


  Tabelat dhe digram

  Diagrama 1 Korniza konceptuale e programit 5

  Diagrama 2 Rezultatet kryesore të të nxënit sipas kompetencave kyçe që realizohen nëpërmjet lëndës së TIK-ut për shkallën e tretë. 9

  Diagrama 3 Lidhja ndërmjet TIK-ut dhe fushave të tjera. 13

  Digrama 4 Kompetencat e fushës dhe tematikat e fushës.: 15  Tabela 1: Kompetencat e fushës, përshkrimi dhe realizimi i tyre nëpërmjet tematikave të fushës 16

  Tabela 2: Orë të sugjeruara për çdo tematikë 18

  1. Download 0.82 Mb.
    1   2   3   4   5   6   7
  Download 0.82 Mb.

  Bosh sahifa
  Aloqalar

      Bosh sahifa  Përmbajtja e Programi

  Download 0.82 Mb.